Over mij

Mijn naam is Alicja Arendsen, geboren in 1993 en wonende in Terborg.

 

In 2015 ben ik afgestudeerd aan vakschool Cibap, als Restaurateur & Decorateur.

 Na deze opleiding ben ik begonnen met de opleiding Tolk Nederlandse Gebarentaal en hoewel ik hier veel geleerd heb, was het een erg theoretische opleiding en besloot ik met de theoretische vakken te stoppen. Ik ging een tijdje bij mijn vader werken en dacht na over wat ik graag wilde. Nu werk ik bij Azora als huishoudelijke hulp voor ouderen en dit doe ik nog steeds enkele dagen in de week. Toch miste ik het om creatief te zijn met mijn handen.

 

Toen mijn schoonzus enige tijd geleden met de vraag kwam of ik een muurschildering wilde maken voor de babykamer, merkte ik dat ik dit erg leuk vond om te doen. Hier wilde ik toch meer mee gaan doen waardoor ik besloot verschillende cursussen te gaan volgen. Dit, om nog meer bij te leren dan mijn opleiding me al had geleerd. Daarbij was ik zo weer bezig met daar waar mijn passie ligt: creatief zijn!

 

In 2017 heb ik mijn eigen creatieve bedrijf opgestart. Ik houd namelijk niet alleen van zelf bezig zijn met mijn handen, maar ik vind het ook erg leuk om andere mensen hierin iets te leren en/of gewoon een leuke dag te geven. Daarom geef ik verschillende workshops, bijvoorbeeld in leer stempelen of met 3-D verf om leren gaan.

 

Dus wil je lekker zelf creatief zijn? Of wil je misschien dat ik iets creatiefs voor je maak? Kijk dan gerust rond op de website welke workshops ik geef en welke muur- en paneelschilderingen ik maak.

U kunt ook altijd bellen of mailen voor een afspraak. Ik zie u graag bij Tijd om creatief te zijn!