Creatieve kinderfeestjes

Is uw dochter of zoon bijna jarig? Vindt hij of zij het leuk om lekker met zijn/haar handen bezig te zijn, maar weet u zelf niet iets om te maken?

Bij ‘Tijd om creatief te zijn’ heb ik verschillende leuke kinderfeestjes in de aanbieding.

 

Algemene informatie

Een compleet kinderfeestje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Vooraf kan u met de jarige kiezen wat hij of zij wil gaan maken.

 

U kunt kiezen uit:

  • Een eigen klok maken van een canvasdoek
  • Een tas beschilderen
  • Een kaasplankje of memobordje maken
  • Een leren armbandje stempelen en beschilderen.

 

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Het feestje wordt gegeven in 'De Droomhut' van ’t is jouw feestje’ in Silvolde. De jarige en de gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje. Bij aankomst zal ik eerst even uitleggen wat de bedoeling is, wat ze gaan maken en waar ze op moeten letten. Dan gaan we stapsgewijs lekker aan de gang met wat moois maken. Als iedereen klaar is maken we een foto van alle kunstwerken. Natuurlijk kunnen de kunstwerken na afloop meegenomen worden.  

 

Kosten

Een creatief kinderfeestje kost €15,00 per kind. Deze prijs is inclusief het knutselmateriaal, drinken en wat lekkers. Voor een kinderfeestje is een minimumaantal van 6 kinderen. Reserveren kan tot ongeveer 2 weken voor de tijd, mits er plek is. Het is handig als er minimaal één begeleidende volwassene met de groep meekomt.

 

Wilt u meer informatie over de verschillende feestje dan kunt u dit altijd aanvragen via contactformulier. Het is ook mogelijk een kijkje te nemen naar de verschillende creatieve kinderfeestjes. Hiervoor kunt u bij mij vrijblijvend een afspraak maken.